Mijn naam is Jeanette Hengeveld, ik kom uit Arnhem. Na mijn opleidingen docent tekenen en grafisch ontwerpen aan Artez heb ik jarenlang gewerkt als grafisch vormgever. Ik werkte bij twee bureau’s aan logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, magazines en beursmaterialen.

Papier, stof en stationery met mooie patronen hebben altijd al een sterke aantrekkingskracht op mij. Begin 2015 besloot ik hier iets mee te doen: ik ben begonnen met Dutch Prints en ontwerp dessins. Mijn patronen kenmerken zich door eenvoud, verfijning, bijzonder kleurgebruik en een retro tintje.

Met trots presenteer ik op deze website mijn mooiste patronen en behangontwerpen!

Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen die met patronen bezig zijn, of die iets met patronen willen doen of maken. Stuur mij gerust een mailtje of bel me op.

Groet,
Jeanette

Jeanette